Restaurant Krojet e Vutha

kamperen kampvuur by Restaurant Krojet

kamperen kampvuur by Restaurant Krojet
mail plaveguci@hotmail.com of via gsm +31(0) 643937565. gsm +32(0) 490404991

U kunt hier kamperen Dan kunt u de omgeving verkennen te voet

U kunt hier kamperen Dan kunt u de omgeving verkennen te voet
Geniet van het uitzicht op de bergen in de ochtendzon. Zoek naar onontdekte ruines terwijl je wandelt door de prachtige Bergen ... Geniet van het super uitzicht op de bergen van deze prachtige omgeving Kamperen is een vorm van openluchtrecreatie waarbij men in een tent, caravan, camper, tenthuisje of ander relatief eenvoudige recreatiewoning. U kunt hier kamperen Dan kunt u de omgeving verkennen te voet,

SORBET NGA PEMËT E BUTA


Përbërësit për desertin më freskues verorë:
350 gr mjedra,250 gr rrush serezi,200 gr sheqer,150 ml ujë, 1 e bardhë e vesë,lëngu i një limete ose limoni,1/8 l verë e bardhë kualitative ose shampanjë (vera mund të zëvendësohet me lëng agrumesh ose frutash të buta,por në këtë rast ky desert nuk do të jetë sorbet,por një koktel që i gjason koktel “granite”.

Vlon sheqeri me ujë 7 min.dhe ftohet sherbeti.Pemët shtypen në formë pureje.Tundet e bardha e vesë në shkumë të qëndrueshme dhe bashkohet me pemë,lëng limoni,(verë për shije më të theksuar,por bënë edhe pa të)dhe sherbet.Masa përzihet mirë gjersa të bëhet e njëllojtë.Derdhet në enë të cekët, futet në friz dhe pas afro 3 orë nxirret nga frizi për t’u përzi me lugë ose piru.Gjatë procesit të ngrirjes,përzihet 3-4 herë rradhazi çdo 2-3 orë, në mënyrë që mos të formohet si një copë akulli,por të jetë e lëmuar dhe e përshtatshme pastaj për t’u shërbyer.
Me përbërësit e lartpërmendur,në të njejtën mënyrë, përgaditet sorbet me mango (2 mango),dredhëza (1/2 kg dredhëza),kiwi (7 copë ) .
Shërbehet në gota me grykë të gjërë dhe të ftohura mire.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Maza në Kopaj

Maza  në Kopaj

Flija

Flija

Qingji ne tepsi

Qingji ne tepsi

Sofra me buk

Sofra me buk