Restaurant Krojet e Vutha

kamperen kampvuur by Restaurant Krojet

kamperen kampvuur by Restaurant Krojet
mail plaveguci@hotmail.com of via gsm +31(0) 643937565. gsm +32(0) 490404991

U kunt hier kamperen Dan kunt u de omgeving verkennen te voet

U kunt hier kamperen Dan kunt u de omgeving verkennen te voet
Geniet van het uitzicht op de bergen in de ochtendzon. Zoek naar onontdekte ruines terwijl je wandelt door de prachtige Bergen ... Geniet van het super uitzicht op de bergen van deze prachtige omgeving Kamperen is een vorm van openluchtrecreatie waarbij men in een tent, caravan, camper, tenthuisje of ander relatief eenvoudige recreatiewoning. U kunt hier kamperen Dan kunt u de omgeving verkennen te voet,

Biskota me arra kokosi


Per mua kjo eshte menyra me e mire per te shijuar arren e kokosit... keto biskota jane vertete nje mrekulli! Sa here qe i pregatis veshtire te mbetet ndonje brenda pak oresh. Me pak fjale nje sukses i garantuar. Per me teper, i vetmi perberes qe mund t'iu mungoje ne kuzhine eshte arra e kokosit e grire (e cila gjendet shume lehte ne ditet e sotme) ndersa gjalpi, vezet, sheqeri e mielli normalisht jane pjese e çdo shtepie. Mjafton vetem te ndiqni hap pas hapi receten dhe do te merrni komplimenta pa fund! Mos harroni te nxirrni gjalpin dhe vezet nga frigoriferi gjysme ore perpara se te filloni pregatitjen.

Per rreth 20 biskota

160gr arre kokosi te grire
100gr sheqer
100gr gjalp
2 veze
4 luge miell 00

Perziejme gjalpin me sheqerin derisa te perftojme nje krem homogjen. Duke vazhduar perzierjen shtojme me rradhe vezet e rrahura, miellin dhe arren e kokosit te grire. Masen e ndajme ne sfera te vogla te cilat i vendosim ne tave te shtruar me leter furre dhe i pjekim ne 130°C per 45 minuta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Maza në Kopaj

Maza  në Kopaj

Flija

Flija

Qingji ne tepsi

Qingji ne tepsi

Sofra me buk

Sofra me buk